Skip to content

Вебинар - Медијација у корак с временом

ХУМ, НУМС и МЕДИЈАТОР магазин

позивају на вебинар (приступ слободан)

МЕДИЈАЦИЈА У КОРАК С ВРЕМЕНОМ

9. јуна 2020.

17,00 – 18,00 часова

Говорници: Блажо Недић и Срђан Шимац

Води: Нела Савић

Кризне ситуације код људи активирају инстинкт за убрзаном прилагођавањем и променама. Потиче нас на креативна и иновативна решења проблема. Исто је и са решењима сукоба и спорова.

Сукоби било лични или пословни, никад не спавају. Дозволити да се сукоби не управљају и ескалирају значи да се излажемо озбиљним ризицима. Због тога је препоручљиво да не одгађају њихово управљање и решавају их што је пре могуће, пре него што ескалирају и прерасту у правне спорове. С тим у вези, имамо на располагању ново средство за брзо и економично решавање сукоба и спорова изван судова – интернет посредовање.

Замислите да не морате напустити удобност и сигурност својих домова и уреда да бисте решили сукоб. Не морате рано да устајете, излажете се саобраћајним ризицима и стресу због могућности кашњења и боравите у непознатим просторима. За решавање сукоба и спорова не постоји коштање, време и еколошки прихватљивији и здравији алат од интернет посредовања.

Већ смо научили много о комуникацији путем интернета. Прихватимо његову популарност и практичност и направимо корак напријед, према интернет посредовању. Сазнајмо од искусних посредника Блаже Недића из Београда и Срђана Шимца из Загреба о чему се ради. Вебинар ће модерирати Нела Савић, посредница и уредница часописа Медијатор, првог ове врсте у региону и шире.

Молимо потврдите ваше учешће на електронској адреси:
 
hum.mirenje@gmail.com
Линк за приступ на Вебинару доставићемо вам на вашу електронску  адресу након пријаве.
Радујемо се унапред вашем учешћу. 

Биографије говорника и модератора у позиву у наставку:

© 2020 Медијатор Магазин
Izrada sajta KatanaWeb