На одлично организованој церемонији, годишњих додела награда „Lawlife“ портала, нашој уредници, Нели Савић, припала је награда у области медијације.
Манифестација је одржана 11.10.2022. у хотелу Цептер у Београду. Награде су се додељивале у области привреде и права.

Међу награђенима су истакнуте личности не само из света привреде, правних и друштвено хуманистичких наука, већ и спортског, културног и политичког миљеа, међу којима је и легенда југословенског фудбала, Ненад Бјековић.

Милан Чукић и Нела Савић, добитница годишње награде „Lawlife“ портала, у области медијације. Аутор фотографије: Зоран Трбовић – Трба
Милан Чукић, главни и одговорни уредник портала „Lawlife“ i Ненад Бјековић, вршилац дужности председника ФСС-а. Фото: Зоран Трбовић

Једна од награда која се додељује јесте и награда за инклузивну идеју и иницијативу. Ово веома важно признање припало је народном посланику, председнику посланичке групе ПУПС – Солидарност и правда, Стефану Кркобабићу.

Сузе у очима присутних биле су у моменту када се на великом платну појавила слика, истакнуте, преминуле књижевнице, Исидоре Бјелице, којој је Награда за животно дело постхумно додељена, а примила ју је њена ћерка. Награду Исидориној ћерки, Вили, уручио је Стефан Кркобабић, народни посланик.

Вила Еванђелина Пајкић, ћерка Исидоре Бјелице и Стефан Кркобабић, председник посланичке групе ПУПС – Солидарност и правда. Фото: Зоран Трбовић


Из области безбедности награда је додељена првом човеку Министарства унутрашњих послова, Александру Вулину.

Честитке на организацији „Lawlife“ порталу, главном и одговорном уреднику Милану Чукићу и Правној комори, али искрене честитке и свима који су награђени. Ускоро опширнији извештај са церемоније.

Нела Савић, добитница годишње награде „Lawlife“ портала, у области медијације. Аутор фотографије: Зоран Трбовић – Трба
Аутор фотографије Зоран Трбовић. Нела Савић и Лана Савић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.