Маринко Катана, Инжењер електротехнике и рачунарства, Србија

Висока Техничка Школа Струковних Студија у Новом Саду
Струковни Инжењер Електротехнике и Рачунарства-Информационе Технологије од 2009 до 2013. Информационе Технологије


Радно искуство


ИТ Рекрутер / Менаџер Ламбда Консалтинг

Срб август 2018 – још увек радим. Пословне услуге, консалтинг и ХР Информационе технологије на неодређено време. Вођење комплетног пословања консалтинг фирме. Израда и редовно ажурирање веб презентације и профила на друштвеним мрежама. Креирање огласа за посао. Регрутација кандидата за више ИТ позиција. Организовање интервјуа са кандидатима, интерних састанака и др. активности.


ЕРП Консултант „Нектар“ ДОО јул 2016 – јул 2018.

Производња хране и пића . Информационе технологије на одређено време. Обављање саветодавнх и консултантских услуга корисницима домаћег ЕРП решења. Имплементација ЕРП производа и увођење интерних клијената у рад са ЕРП производима. Подршка корисницима на развоју пословања и функционалностима софтвера у области продаје, набавке, транспорта, планирања и сл. Одржавање СQЛ база компанија у саставу Нецтар Групе. Креирање фајлова за аутоматске таскове (батцх). Хелп Деск подршка компаније (спицеwоркс)

Програмер – Софтвер дивелопер

Мега Компјутер Инжењеринг јул 2014 – јул 2016. ИТ / Рачунарство Информационе технологије на неодређено време. Рад на wеб апликацији „енергетске личне карте“ покрајинског секретаријата за енергетику и минералне сировине. Технологије за израду: Цолдфусион, Раило, ЦСС, ЈС, ХТМЛ, ПостгреСqл, Боотстрап. Део тима за израду апликације за јавне бележнике Рад на софтверу за аутоматско вођење предмета(АВП ЛИБРА) за основне, више и привредне судове Републике Србије (СQЛ Сервер,ЦолдФусион). Отклањање грешки, уводјење нових опција у апликацију, одржавање. од Јуна 2015 рад од куће – подршка корисницима, одржавање, убацивање нових података и отклањање гресака на СQЛ базама и АВП апликацијама као и на Виндовс серверима.

Веб Дизајнер-Администратор-Новинар

Фудбалске Вести јануар 2013 – новембар 2013. Медији и забава Информационе технологије хонорарни рад / фриленсер. Учестовање у реализацији веб сајта Администрација сајта. Писање Вести и другог садржаја на сајту Електронски маркетинг Социјалне мреже. Истраживачко новинарство

Сарадник Лидер Травел октобар 2012 – још увек радим

Туризам и угоститељство Људски ресурси (ХР) хонорарни рад / фриленсер. Сарадник и промотер путовања Лидер Травел туристичке агенције за младе .Сталан контакт са људима, прављење презентација на факултетима и средњим школама. Администрација сајта и убацивање новог садржаја.

Организатор Савез Проналазача Војводине 2012 .

Остало хонорарни рад / фрееланцер Члан организације Тесла Феста 2012 међународног фестивала иновација, знања и стваралаштва , рад са иноваторима и излагачима, рад са жиријом за награде, састављање извештаја жирија, штампање диплома.

ВЕБ Дизајнер Вин Старт фебруар 2012 – јул 2012.

ИТ / Рачунарство Информационе технологије хонорарни рад / фриленсер. Израда Веб сајтова за клијенте из Шведске , ВордПрес израда сајтова, администрација сајта фирме и иновације на сајту у оквиру једно семестарске праксе у задњој години студирања.

https://zena.blic.rs/porodica/nina-je-radila-preko-20-ultrazvucnih-pregleda-gledalo-je-sedam-razlicitih-ginekologa/plt0619?utm_source=alex&utm_medium=referral&utm_campaign=alex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.